Skip to content

Tecken på en ideal brudgum

Written by

EllenEriksson

Innehåll

För att förstå att en man är ”mogen” och är perfekt för lagligt äktenskap finns det flera tecken.

Han gör

Hans ord skiljer sig inte från hans gärningar. Han ger inte utlovade löften, lovar inte berg av guld och kännetecknas i allmänhet av en extremt nykter syn på livet. Han planerar din gemensamma framtid inte från positionen ”Jag ska köpa dig ett hus vid en damm i Moskva-regionen om lotteriet visar sig vara en vinnande”, men sätter sig ner med ett papper och en penna för att räkna uppskattningen för brickor, lerbetong och ett team av byggare.

Han planerar

Fras: ”Kära, vem vill du ha – en pojke eller en flicka?” – leder honom inte till en bedövning. Han tänker exakt en sekund, varefter han svarar på frågan. Han nämner antingen barnets kön eller säger frasen: ”Det viktigaste är att du är frisk / som du.” Han är inte rädd för att träffa dina föräldrar, han svarar gärna på samtalet: ”Son!” och växlar ganska snabbt till ”mamma”, ”pappa”. Alla hans planer för helgen (om inte relaterade till arbete) är relaterade till dig. Dessutom vet han helt klart vad han vill ha från livet. Han har en plan för en dag, en vecka, nästa år och de kommande tio åren. Samtidigt inkluderar hans planer inte en prestation, spridning av molnen och ett krig med England. Han planerar en karriär, köper en ny bil, bygger ett hus, tar semester och två barn.

Han är inte rädd

Det finns ett sådant tecken att så snart mer än en kvinnlig sak dyker upp i en mans hus, kommer antingen kvinnan snart att flytta dit helt med alla sina tillhörigheter, eller så kommer hon att uteslutas från en människas liv skrämd av den tysta migrationen. Din ideala brudgum är den typ av person som, när han ser din kam på hyllan i badrummet, säger: ”Låt oss ta med alla dina saker över helgen.”.

Han fattar beslut

För er två. Din röst räknas verkligen, men han har det sista ordet. Detta ser inte ut som liten tyranni, utan snarare liknar ett balanserat kollegialt beslut. Samtidigt lämnar han, som en riktig man, dig rätten att bestämma vilken färg tapeten, gardinerna och kakel i badrummet kommer att ha, vilken klänning du ska köpa och vad du ska laga mat till middag. Han byter inte på bagateller.

Han är inte en tyrann

Och inte ens en despot. Du, som en oberoende personlighet, orsakar inte irritation hos honom och önskan att skjuta dig in i slöjan utan att misslyckas. Han diskuterar gärna ditt arbete med dig och ger råd om du behöver det. Dessutom, i en idealisk kandidat för rollen som en man, både ett barn som kräver mödravård och tillgivenhet och en far som är redo att ta hand om och skydda sin lilla tjej från alla världens svårigheter och chocker..

Han är optimist

Håller med, detta är en viktig egenskap för en man. Whiners i ständig förväntan på världens ände drar inte på något sätt rollen som den ideala brudgummen. Samtidigt vägrar inte känslan av verkligheten honom. Naturligtvis förstår han hur man bor romantiskt i en hydda och en dugout, och kanske till och med kan skratta och skämta om tillfälliga svårigheter. Men att spendera resten av sitt liv under sådana trånga förhållanden lyser inte för honom, och han letar ständigt efter sätt att förbättra villkoren för att vara. Dessutom kommer hans optimism nästan säkert att vara nyckeln till ett långt och framgångsrikt förhållande med en kvinna..

Han är professionell

I hans verksamhet. Det är fantastiskt om han har ett sällsynt och efterfrågat yrke. För närvarande uppskattas specialister av detta slag – de garanteras praktiskt taget att de inte minskar. Om han har sitt eget företag, som kunde överleva de ekonomiska chockerna, blir mannen verkligen gyllene. Förmågan att hantera ett företag karakteriserar honom som en stark, skicklig och framgångsrik person. Om han kunde bygga ett företag kommer han att bygga en familj. Bakom sådana, som de säger, som en stenmur. Plus att ha en ansvarsfull attityd gentemot pengar är ett enormt plus. Detta är en garanti för att din familj under inga omständigheter kommer att gå runt världen..

Previous article

Han älskar mig, men vill inte gifta sig: vad ska jag göra?

Next article

Fakta: sex efter många års äktenskap är ljusare än första gången