Skip to content

30 viktiga saker jag lärde mig om sex på 30-talet

Written by

EllenEriksson

”Din bröststorlek och form kan inte hindra dig från att älska.”.

Tyvärr ägnas inte tillräcklig uppmärksamhet åt sexualundervisning i vårt samhälle. Vi får nästan all vår kunskap om sex genom försök och fel. generisk viagra Således avslöjar de flesta kvinnor i bästa fall sin sexualitet vid 30 års ålder..

Här är 30 vansinnigt viktiga saker som varje kvinna borde veta om intimitet innan hon har sex..

1. Att sova med en man som inte letar efter ett seriöst förhållande kommer inte att övertyga honom att träffa dig. Det kommer bara att bryta ditt hjärta.

2. Att se bra ut under sex är fantastiskt. Men bristen på smink, styling och till och med hårborttagning borde inte vara en anledning till att vägra intimitet, särskilt om du har ett permanent förhållande..

3. Perfekt kunskap om sextekniker är ingen garanti för framgång i sängen. Dessutom kommer samma rörelser att fungera annorlunda med olika människor. Det är mycket viktigare att lära sig att känna sig partner.

4. Ditt nöje är lika viktigt som hans. Lägg inte dina intressen på andra plats, du förtjänar en orgasm..

fem. Du har all rätt att förneka en man sex utan att ursäkta som ”Jag har huvudvärk.” Ett enkelt nej borde vara tillräckligt.

6. Sex hjälper inte till att rädda ett giftigt förhållande. Du kommer bara att förlänga ditt lidande.

7. Det kommer alltid att finnas människor som kommer att döma dig för att du har för många partners eller för att du inte har erfarenhet. Gör dina personliga val utan att förlita dig på andras åsikter, och låt inte någon annan få dig att tvivla på dig själv och dina beslut.

8. Välj alltid säkerhet mellan passion och säkerhet. Om en man vägrar att använda skydd, vägra sex med honom..

nio. Du bör inte sova med någon av medlidande och ledas av män. Det spelar ingen roll hur länge ni har varit tillsammans, hur mycket han gjorde för dig eller vad som gav dig, det spelar ingen roll hur kåt han är eller hur mycket han vill ha det. Om du tror att tiden inte har kommit ännu, så är den det..

tio. Om sex gör dig obekväm, var inte tyst om det. Du bör inte uthärda smärta eller obehag, för älskling bör främst ge dig nöje..

elva. Du ska inte göra någonting i sängen som du inte vill göra. Öva inte vad du tycker är oacceptabelt, obehagligt eller avstötande, även om det tillfredsställer din man..

12. Sex med en tidigare älskare är aldrig ofarligt. Detta leder alltid till ett svårt scenario som du vill undvika..

tretton. Din byststorlek och form kan inte hindra dig från att älska. Men samma som celluliter, hudbristningar, finnar och brist på hårborttagning. För en man som vill ha sex med dig bör inget av detta vara ett hinder, annars ska du inte gå och lägga dig med honom.

fjorton. Det finns ingen perfekt tid du bör vänta innan du har sex med någon. Om du vill vänta några månader är det bra. Om du inte kan vänta på att det första dagen slutar är det också bra..

femton. Du behöver inte dela detaljerna i ditt sexliv med dina vänner. Vissa saker hålls bäst privata.

sexton. Att ha sex med fel man får dig att känna dig ännu mer osäker. Att ha sex med rätt person får dig att må bättre..

17. Det är slöseri med tid att vara komplex när det gäller utseende, olämpliga underkläder eller dåliga kameravinklar. Ju mindre blyg du är, desto roligare kommer du att ha i sovrummet..

arton. Att använda leksaker i sängen betyder inte att din partner inte är nöjd med dig. Detta är faktiskt ett utmärkt sätt att bättre utforska varandras kroppar..

19. Om du är orolig för några problem relaterade till kvinnors hälsa, gå omedelbart till läkaren. Be inte dina vänner, Internet eller apotekspersonal om råd – kontakta bara din gynekolog.

20. Intimitet är den viktigaste delen av alla relationer, men inte den viktigaste eller enda delen av den. Glöm inte det.

21. Om du mår bra i sängen var det i de flesta fall ömsesidigt.

22. Storlek spelar ingen roll. Det som är viktigt är mannens önskan att behaga dig.

23. Imiterar inte erotiska filmskådespelerskor. De har mycket att lära sig, men simulerade rörelser och ljud kommer bara att öka besvärligheten. Var naturlig, gör bara vad du känner.

24. Falsk orgasm är det värsta beslutet i ditt sexliv. Speciellt om du tränar på det regelbundet. Att försöka skämma bort en mans ego berövar dig själv nöjet..

25. Inte en enda man på planeten, inte ens den mest känsliga och uppmärksamma, kan läsa dina tankar och vet inte vad du gillar. Tala, visa, undervisa, ta ansvar för din orgasm.

26. Om din man har tappat intresset för dig, är allt du kan göra att börja med dig själv. Klagomål, klagomål och rimliga argument kommer inte att rädda dagen utan snarare tvärtom. Han kommer inte att bli passionerad om dig genom ett seriöst samtal eller en skandal. Men tillgivenhet, ömhet, ditt välskötta utseende och en ny uppsättning underkläder ihop med tålamod har alla chanser att lyckas..

27. Långvarig avhållsamhet från sex kommer inte att göra dig frigid, skada din hälsa eller påverka din sexualitet på något sätt. Om du känner att du behöver fokusera på dig själv och gå ut av dejting tillfälligt, tillåt dig själv.

28. Var inte rädd för dina önskningar. Att känna till din sensuella sida tar tid och tålamod, men viktigast av allt, låt dig själv vilja ha det du vill..

29. Att lära sig att fokusera på processen och partnern, att vara i ögonblicket med både själen och kroppen i praktiken visar sig vara mycket svårare än att lära sig ett par svåra poser och nya tekniker.

trettio. Sex kan och bör läras. I en persons intima sfär finns det många finesser, komplexa processer och oväntade överraskningar, det skulle inte vara dåligt att förstå dem. Så varför inte ägna sig åt självutbildning, studera teori, testa det i praktiken.

Previous article

Lär dig allt om en man!