Skip to content

Lär dig allt om en man!

Written by

EllenEriksson

Innehåll

För att ta reda på allt om din nya man är det inte alls nödvändigt att tillgripa hjälp av socionik och test. Det räcker att lyssna noga på honom och observera honom under första dejten..

Hur är han klädd

Utseendet på en man talar volymer. Han har på sig en klassisk kostym, slips, stärkt skjorta, du kan klippa dig själv på pilarna på byxorna och dina stövlar lyser som om han specialförvarade ett nytt par under kontorsbordet för ett datum med dig och bytte skor i bilen? Din man är gjord i stil med gamla gamla engelska herrar och gör allt i det här livet enligt plan. Och han har en plan för tio år framåt, och nu ingår du också i den. Förbered dig på att bli en riktig dam.

Allt är detsamma, men stövlarna är lite dammiga, slipsen saknas och de två övre knapparna på skjortan är knäppta upp? Du kan koppla av – han är måttligt ambitiös, men demokratisk. Troligtvis har ett lätt temperament.

Jeans, T-shirt, sneakers? Grattis, du har antingen en slob eller … men kolla in hans pass – han blev precis 18?

Vad han äter

Foie gras och thailändska kålblad med brasiliansk sojasås – han försöker tydligt imponera som en sofistikerad gourmet, besatt av författarens kök. Detta är förmodligen bra för restaurangägare, men dåligt för familjens budget och för dig, om du inte har fått en matlagningskurs under strikt vägledning av ett par med Michelin-stjärna. Dessutom kännetecknar inte missbruk av att kasta damm i ögonen honom från den bästa sidan. Kanske är han en anhängare av experiment och inkonsekvent i sin smak. Kanske, naturligtvis, är han ett stort fan av thailändsk kål, men bara om vi påminner dig: en riktig man älskar kött och en god måltid. Så om din pojkvän beställer dumplings, borscht och en kotlett med stekt potatis, är det bättre att vara glad. Engagemang för enkelhet och tradition är ett säkert bevis på pålitligheten hos din följeslagare.

Hur han kör bil

Du kan lära dig om lika mycket om en mans karaktär genom att köra stil som om hans hälsa från en journal. Om han under körning desperat gestikulerar, trycker kraftigt på gasen och bromsen, tillåter icke-parlamentariska uttryck gentemot andra trafikanter – gentleman har tydligt problem med sina nerver. Dessutom indikerar sådant beteende på vägen överskattad självkänsla, egocentrism och överdriven flyktighet på gränsen till aggressivitet. Om han, även i de svåraste situationerna på vägen, kan koncentrera sig utan onödiga känslor och övervinna alla svårigheter utan att förbanna ens den längsta trafikstockningen och dess deltagare med en tre våningar matta, så vet en sådan man från första hand allt om självkänsla och respekt för människor.

Vilken sport föredrar han

Kärlek till boxning talar om möjlig grymhet.

Om han är ett fan av fotboll, hockey eller någon annan lagsport, karakteriserar detta honom som en sällskaplig och sällskaplig person. Det viktigaste är att utan fanatism. Om han spelar sig själv, är det tydligt andan i konkurrens och rivalitet som sitter i honom..

Han älskar att jogga i fantastisk isolering, simning och långa skidåkning ensam med sin älskade hund är stängd. Kanske blyg eller gillar helt enkelt inte publiken i någon form..

Alpint, bergsklättring ger i passionerad natur ett sug efter risk, äventyr.

Oberoende karaktärer, benägna att sensualitet och romantisk uppfattning av världen omkring dem, gillar inte sport.

Hur är han vänner

Har han två vänner – en från skolan, den andra från studenten? Den här mannen gillar inte förändring och har svårt att komma överens med människor..

Är han vän med taxichaufförer, hjulbutikägare, grannar, kollegor, din frisör, vänner till vänner och någon annan som kommer honom? En sådan man är en extrovert, har en lätt karaktär och välkomnar utvidgningen av sina horisonter, sin sociala krets och är ständigt på jakt efter nya upplevelser. Men om han, med en så stor krets av vänner och bekanta, inte har gamla tillgivenheter – det vill säga de som vi är vana vid att kalla ”bästa vänner”, kan din herre inte skryta med beständighet. Och är det bara i vänskap som han är så ojämn?

Som han säger

Lugnt och tyst, väger varje ord, charmig med din röst, men samtidigt saknar humor? Denna kommunikationsstil är karakteristisk för människor som är karismatiska, självsäkra och vana att göra allt med värdighet..

En hög röst och en vana att bara lyssna på dig själv indikerar närvaron av en ven av själviskhet och en vana med kommando i din mans kropp.

Previous article

Fakta: sex efter många års äktenskap är ljusare än första gången

Next article

30 viktiga saker jag lärde mig om sex på 30-talet