Skip to content

Att springa till registret eller leta efter ett nytt? 10 tecken på självbedrägeri

Written by

EllenEriksson

Var och en av oss drömmer om att möta äkta kärlek, leva tillsammans hela våra liv, men inte alla lyckas. Ibland är sökandet efter andra halvåret försenat i många år. Det finns många anledningar, en av dem är självbedrägeri.

Det verkar för dig att du har hittat din själsfrände, träffat den som bokstavligen skapats för dig. Men tiden går, och med bitterhet förstår du – igen ett misstag! Men besvikelse kunde ha undvikits. Du behöver bara vara uppmärksam på de små detaljerna som skiljer kärleken du uppfann från den verkliga..

Letar efter en ursäkt för att agera

Du gick med på att träffas, men vid den bestämda tiden kom han inte. De ringde honom på sin mobil, han svarade inte. Först nästa dag dök han upp och sa att han av någon okänd anledning tvingades lämna staden. Utan tvekan kan en sådan situation uppstå, men i ett isolerat fall. Om en person ständigt beter sig likgiltigt gentemot dig och du oändligt söker en ursäkt för honom och tror naivt, är detta självbedrägeri. Titta runt, kanske finns det någon annan i närheten som kommer att uppskatta, respektera och älska dig..

Att tillskriva obefintliga egenskaper

Sedan barndomen har du ritat i huvudet bilden av en prins som en dag blir din enda! Han måste verkligen vara stilig, snäll och modig. Efter att ha träffat en ung man börjar du tillskriva din partner några egenskaper så att han helt matchar bilden av din fiktiva karaktär. Då uppstår en liten dissonans … Men du stänger ögonen för inkonsekvenser, försöker förena eller till och med korrigera din partner. Hur länge håller du på? Varje person är individuell, och om han inte passar dig som han är, så är det inte ditt val..

Du tittar själv på andra

Sann kärlek lämnar inget utrymme för tvivel! Du tittar på din nära och kära, lyssnar på honom, följer varje rörelse och det verkar som om världen har slutat. Fördjupa dig i hans universum och du behöver inte någon annan. Om detta inte är fallet och du tittar intressant på vackra representanter för det motsatta könet under en promenad eller i en klubb, bör du tänka på det. Vill du tillbringa hela ditt liv med den här personen? Kanske din utvalda införde en relation på dig, men du har fortfarande inte träffat sann kärlek?

Ni är obehagliga tillsammans

Privata älskare är vanligtvis bekväma och bekväma. De kan prata i timmar om vad som helst, skratta eller bara vara tysta. Dessutom känner de sig helt säkra och vill inte släppa någon in i sin mysiga, andliga värld. Känns det inte så? Om du alltid vill koppla av, springa iväg, träffa vänner, bör du tänka på om det här är din person.

Inga vingar bakom ryggen

Inte konstigt att de säger att en kär man kan ses en mil bort! Han lyser bokstavligen från insidan och laddar dem runt omkring honom med sin energi. Kände du så under dina första möten? I så fall är detta en bra indikator. Om detta tillstånd har avdunstat någonstans, upplever du inte längre samma känslor och mer och mer ofta fångar dig själv att tänka att du tillsammans är uttråkad och obekväm, vilket innebär att kärleken har gått. Du tror: men det var en gång bra? Rätt! Det var tidigare. Försök att leva i nuet!

Du är inte redo att förlåta

En person som uppriktigt älskar är alltid redo att förlåta själsfrände: att prata, ta reda på det och komma till en kompromiss. Om du inte är redo, tror du att det inte är någon mening med det, det betyder att du helt enkelt inte tror på din partners uppriktighet, inte litar på och inte värdesätter honom. Varför då ett sådant förhållande? Naturligtvis är det inte så lätt att förlåta, det kräver mycket ansträngning, men det är fortfarande den enda vägen ut..

Vet du varför du älskar

Låt oss säga frågan ”Varför älskar du honom?” du svarar lätt: ”För hans kopplingar och solida utseende”, ”För förmågan att klä sig och en humoristisk känsla”, ”För kulinariska förmågor” … Naturligtvis finns det viss sanning i detta, men det är inte för ingenting som de säger att sann kärlek inte vet svaret på den här frågan. Känslor kan inte förklaras på något sätt, de är bara och det är det. Om en förklaring fortfarande finns, tänk på om du fuskar dig själv eller din partner..

Tänker ständigt var han är och med vem

Att somna och vakna upp med en älskad tankar är helt normalt. Men att tänka på honom dygnet runt, ringa 15 gånger om dagen och ta reda på om han saknar, älskar, tänker på dig – det är för mycket. Du kanske tror att detta beteende är ganska adekvat och acceptabelt, men det är inte helt sant. Det är möjligt att vara ständigt tillsammans under en kort period av stark kärlek, men om du är rädd att släppa taget av honom och du själv verkar vara beroende hela tiden, talar detta snarare om tvivel och osäkerhet i känslor. Detta förhållande kan sluta snabbt..

Bo i det förflutna

En gång var allt perfekt: blommor, godis, romantiska datum. Men då gick något fel. Det finns ingen tidigare uppmärksamhet, omsorg och tillgivenhet. Det finns inga gemensamma intressen och du tillbringar mycket mindre tid tillsammans. Men du försöker att inte låtsas, kom bara ihåg bra saker och låtsas att ingenting hände. Vem skojar du??

Du ser inte gärningar, bara ord

Han säger att han kommer att korrigera sig själv: han kommer oftare att glädja dig med blommor, bjuda in dig till kaféer och filmer, ta dig till havet. Han kommer att vara omtänksam, uppmärksam, mild. Få ett jobb och sluta leva på dina pengar. Du kan lova mycket, men i verkligheten händer ingenting. Du startar en seriös konversation, han svär igen att han bara handlar om, har nästan korrigerat sig själv och snart kommer det att bli ett resultat. Och återigen förblir allt detsamma. Sluta skoja dig själv. Inse att situationen aldrig kommer att förändras. Är du redo att klara av det? Och samtidigt med att det inte finns någon kärlek kvar i ditt förhållande. Ta situationen för givet eller del med någon som ständigt gör dig upprörd och gör dig olycklig.

Previous article

10 saker som stänger av män

Next article

6 tecken på att du bara är med honom på grund av sex