Skip to content

10 hemliga upplevelser av gifta kvinnor

Written by

EllenEriksson

Innehåll

Vart går kärleken? Hur får jag ut din man från sociala nätverk? Varför finns det inget sex i familjen? Våra experters kommentarer kommer säkert att hjälpa dig att hantera flickaktiga känslor..

Sergey Mikhailenko

Familjepsykologi

Psykolog, specialist i interpersonella relationer

1. Vi bor med min man som vänner

Brist på sex är ett av de största problemen i den moderna familjen. Det kan finnas flera orsaker. En av dem är banal trötthet. Situationen kan korrigeras genom att lägga till en gnista. Försök hitta tid för nyhet. Till exempel är två eller tre timmar gratis, spendera dem tillsammans, äta pizza, gå på bio, sitta i parken. Du behöver inte göra en lista med 20 restauranger och välj sedan den bästa. Detta kommer att leda till att önskan att gå någonstans helt enkelt kommer att avdunsta..

Anledningen är också bristen på gemensamma intressen, hobbyer, hobbyer. De måste vara där, de är en kraftfull enande faktor.

En annan vanlig orsak till att inte ha sex är finanskrisen. Om en man bara tänker på var man ska få pengar vill han inte ha sex. Han försöker inte sätta på en kvinna. Antingen vill partnern bara lindra stress, men kvinnorna går inte med på femminutternativet.

2. Min man tänder inte på mig

När senast gav din man dig blommor? När köpte du dig vackra underkläder? Vanligtvis går de som har tappat sin passion i vanliga underkläder, besökt en kosmetolog under lång tid och har fått röda rosor under lång tid. För att behaga en annan måste du älska dig själv. Börja med vackra underkläder – en sådan uppsättning ökar kvinnans självkänsla avsevärt.

3. Mannen vill inte hjälpa till i huset

Kanske är han en soffpotatis av naturen. Det är omöjligt att ändra de vuxnas bekväma vanor, men du kan rätta till det. Men använd inte kickmetoden, eftersom du riskerar att stöta på en oundviklig skandal. Diskutera problemet, berätta vad som inte passar dig. Inte i en befallande ton: ”Ta dina strumpor och flytta ditt nattduksbord”, utan i en kompromiss. Fråga honom vilken typ av läxor som är lätt för honom. Förklara att du vet mycket väl hur trött han är på jobbet, men om han hjälper dig att tvätta golvet var tredje dag kommer han faktiskt att befria dig från bördan. Han kommer att lyssna – för att hjälpa män i naturen.

4. Mans vanor är irriterande

I själva verket önskan att plocka en älskad med något – ibland är det känslor, och det här är det viktigaste. Känslan är som ett moln, och plus eller minus framför det är i princip irrelevant. Larmet ska slås när det blir samma sak för dig vad din unga man gör. Ett par som har problem men också vill slåss kommer att stanna tillsammans.

5. Om jag ska prata med min man om fusk

Det finns inget allmänt recept här. Bedöm konsekvenserna av uppriktighet. Eller vad kommer att hända om du håller hemligheten. I min praxis fanns det familjer som upplevde svek, och det fanns de för vilka uppriktighet blev en punkt utan återkomst. Varje fall är olika.

6. Efter bröllopet blev mannen kall

Kanske rovinstinkt spelade en roll. Han erövrade den här kvinnan och lugnade ner sig. Tyvärr är sådana fall inte ovanliga, och genom att en man ser ut kan du inte gissa hur han kommer att bete sig efter bröllopet. Råd till tjejer – även under godis och buketter, titta på den valda attityden till människor som inte spelar en seriös roll i hans liv. Är han bara artig mot de som är viktiga för honom och på vem är han beroende? Uppför han sig på ett grovt och fräckt sätt med slumpmässiga människor? Det här är en signal att tänka på. Med tiden kan du befinna dig i dessa slumpmässiga personers skor och få oförtjänt förolämpning. Prata uppriktigt med din man och ange dina bekymmer. Medvetenheten om problemet är den största delen av lösningen. Men det är också värt att besöka en specialist.

7. Make finns på sociala nätverk

Sociala nätverk är en kanal för överföring av sekundär information. Försök att prata om allvarliga saker i verkligheten. Att bygga relationer, lösa problem, ta reda på vem som har rätt och vem har fel, i korrespondens tror jag inte är värt det. När allt kommer omkring, i budbärare ser du bara bokstäver utan att känna känslor.

Varför föredrar han virtuell verklighet? Det finns ett uttryck ”tangentbord Rambo”. På Internet kan en person verka som vem som helst, för alla sina prenumeranter är han en semesterperson. Faktum är att allt inte är så bra. Men nätverket låter dig glömma bort det. Det är därför det är så svårt att få en person ut ur sociala nätverk. Försök att intressera honom för verkliga händelser, dig själv, din familj. Om han säger att nätverk med vänner online är mycket viktigt för honom, erbjuda en spontan resa att besöka..

8. Make tjänar lite

Låt inte en man hoppa över huvudet med en skandal, det förödmjukar honom bara. Bli en mus som han tjänar mer för, hitta skäl att tjäna mer. Det kan vara allt från ett nytt strykjärn till en stor resa. När hans schema är arbete – hemarbete, behöver han i princip inte ha mycket pengar. Och om hans fru har en hobby försöker han tjäna mer..

9. All uppmärksamhet är till barn

Du kan inte bara dröja vid barn. Annars kan familjen kollapsa, hur paradoxalt det än låter. En av anledningarna är krisen i mitten av livet. Det är kopplat till det faktum att barnen har vuxit upp, det finns ingen anledning att ta hand om dem. Och makarna själva har helt enkelt glömt bort vad det innebär att vara man och hustru. Ingen gav blommor till någon under lång tid, det finns inga gemensamma intressen – allt är för barnens bästa. Anledningen till att vara tillsammans försvann. Du måste komma ihåg att du inte bara är mamma och pappa utan också man och hustru. Hitta en gemensam hobby. Se hur du med rätt inställning har tid för ett förhållande mellan man och hustru.

10. Make är en fruktansvärd svartsjuk människa

Svartsjuka är en sjukdom och kan inte botas. Svartsjuka människor är ökända, osäkra människor. Samtidigt kan en person vara ekonomiskt säker, ha en hög position och ha vikt i samhället. Men interna komplex kommer att äta bort honom. Och det förstör dåligt förhållandet i knoppen. Det är bara ditt beslut – att stanna hos en sådan person eller inte, men jag upprepar än en gång – patologisk svartsjuka botas inte.

Previous article

6 tecken på att du bara är med honom på grund av sex

Next article

Fällorna vi hamnar i när vi tror att vi är kär