Skip to content

5 kvinnliga knep: hur man blir en önskvärd följeslagare

Written by

EllenEriksson

Innehåll

En drömman händer inte riktigt. Han lever bara i en kvinnas huvud. Det betyder att bara hon är ansvarig för bekvämligheten i förhållandet. Oftast beter sig en man i dem naturligt och som han vill. Och om han blir obekväm bredvid sin följeslagare, arbetar han som regel inte på sig själv utan lämnar gratis bröd till nästa hamn. Och bara en kvinna, av egna, ibland okända skäl, försöker upprätthålla ett förhållande. Hur kan man inte förlora det här spelet? För att göra detta måste du känna till speciella hemligheter, knep och till och med knep..

Blåsiga män glömmer ed att alltid vara där i sorg och glädje omedelbart och lämnar registret. Eftersom de inte behöver sorgliga, sjuka och deprimerade tjejer. De vill se bredvid dem bara skrymmande, förståelse, med humor, äventyrare. Men denna roll måste också spelas fraktionerat, eftersom en man snabbt tröttnar på monotonin. Ja, det är inte en lätt uppgift för kvinnor. Hela tiden behöver du hålla näsan mot vinden och fånga förändringar i en mans humör så att han kommer att avundas alla sina vänner om dig: ”här är min – det bästa, vet alltid exakt när man ska smeka, när man ska lyssna och när man ska ge en stekpanna på huvudet.

Vilken charm har en sådan kvinna? Hur man enkelt lär sig att kontrollera en man och njuta av det?

Den viktigaste regeln är att inte bygga slott i luften.

Acceptera det faktum att en man aldrig kommer att sitta hemma 24 timmar om dygnet och njuta av hemkomfort och kommunikation med barn. Han är en social varelse. gilla detta. Bara du är ansvarig för vad mikroklimatet i ditt bo kommer att vara, för mannen känner inte ens sådana ord.

Om parfym, läppstift och mascara måste finnas i varje kvinnas kosmetiska väska, måste dessa bud skrivas i varje fru..

Att höja sensualiteten hos din man

Vi lär oss alla med ett öga på en annan. Sätt ett exempel för din man hur man bryr sig, visar kärlek och ömhet. Även om han till en början inte återger dig, märker han fortfarande din inställning till honom. Och han kommer definitivt att returnera det till dig när han är på humör, inte blir blyg eller arg..

Var dig själv så ofta som möjligt mjuk, tillgiven, uppmärksam, och detta kommer så småningom att leda honom till ömsesidig manifestation av känslor. Dela med honom de känslor du känner när han visar dig tecken på uppmärksamhet. Säg: ”Du kysste mig och mitt humör lyftes”, ”Du uppskattade hur den nya klänningen passar perfekt på mig, och jag känner mig som den lyckligaste kvinnan.” Tja, även om han sa det mellan handlingar och utan uttryck, och du berömmer fortfarande.

Lär dig att njuta av livet varje minut

Naturligtvis älskar män med sina ögon. Därför avbröt ingen den yttre skönheten. Men det är inte det vi pratar om. Det måste finnas harmoni inom en kvinna. Glädje och glädje ska lysa i hennes ögon. Då kommer din man att ha något att skryta med sina vänner: ”Se hur jag kan göra henne lycklig.”.

Övervaka din emotionella hälsa. Skäm bort dig själv. Älska dig själv. Förbjud dig aldrig att vara glad, ha kul och vara stygg. Den busiga flickan är som en magnet. Hon lockar bara bra saker.

Och din partner kommer att njuta av det faktum att du alltid är i en positiv våg..

Låt din man hjälpa dig

En man bör alltid vara delaktig i hushållssyslorna. Något, diskret men ständigt. Var inte rädd att fråga, han kommer inte att vägra.

Hela hemligheten finns i presentationen: ”Älskling, jag vet var du kan köpa den, men jag kan inte göra utan dig.” Glöm orden ”du måste”, ”du är skyldig”, din livräddare är att du inte kommer att kunna klara utan honom, stark, skicklig, bäst.

Då kommer han att uppfylla alla dina önskemål med stolthet och inte under en pinne. Om du vill behålla ett bra förhållande med din andra hälft, ta reda på det så sällan som möjligt.

Sluta kontrollera allt

En kvinna bör acceptera och tacka och inte hålla fingret på livets puls.

Ja, att ge upp makten är svårt, men nödvändigt. För familjens skull, för självkänslan för mannen som bor bredvid dig, äntligen för sin egen lycks skull. När allt kommer omkring är det otroligt trevligt för en man att vara ansvarig för sin kvinna, ta inte bort denna fördel från honom.

Låt honom bestämma hur man gör reparationer hemma, vem som byter ut den trasiga mixern, där du kan vila på sommaren och vad du ska namnge din son. Sätt dig aldrig i en stark position framför din man – det här är en säker död för familjen och för dig. Ja, först kommer han att motstå och säga att han själv vet hur man fixar det och kommer att bestämma allt själv. Då blir han trött på att argumentera med dig, och han kommer att acceptera det faktum att du också vet hur man kan hantera problem, och ibland ännu bättre och snabbare än han..

Och i slutändan kommer du inte längre att vara den försvarslösa, ömtåliga kvinnan för honom som behöver skyddas och skyddas. Så mycket som du vill göra bättre, snabbare, billigare, lämna din partner sin manliga roll, slå inte ut marken under hans fötter.

Lär dig att träffa en man

En kvinna vet alltid bäst. Därför försvarar han ofta sin åsikt med skum i munnen. Detta är en felaktig position i ett förhållande med en man. När allt kommer omkring, när de motsäger honom och tydligt gör det klart att de kommer att göra allt annorlunda än han ser det, upplever han ilska, irritation, ilska. Men när en kvinna vet hur man ska tänka tillsammans med en man, gå med honom i samma riktning, det slappnar av honom och han blir som lera, från vilken du kan skulptera vad du vill.

Så om du vill att ditt förhållande ska vara långt och lyckligt, glöm bort din egen envishet..

Ja, många män som bor bredvid oss ​​är tyranner. De är heta och envisa. Därför, om du vill tvinga en sådan man att göra något som är till nytta för dig, måste du kringgå honom bakifrån, ingenting kommer att brinna ut igenom..

Beväpna dig med tillgivenhet, ömhet, takt och kvittra sött, som om det är förresten: ”Älskling, du har helt rätt, men kanske kommer vi att prova det så här”, ”Jag kommer ihåg att du en gång sa det här och det, nu Jag tror också det”. Och det spelar ingen roll vad du just kom på, han bryr sig om din attityd.

En kvinna måste definitivt dosera sin egen envishet och under inga omständigheter göra det trots. Lämna rollen som chef för hushållet till din man. Detta kommer att ge honom självförtroende och värde. Därför, om du tjänar mer, ta inte i något fall kredit för det..

Kom ihåg att en man inte ska känna, hans natur läggs i jämlikhet med vad som händer. Kvinnan ska vara barometern för familjerelationer. Och atmosfären i huset beror bara på hennes förmåga att föra rätt familjepolitik, oavsett om det blir ett kallt krig, en tyst konfrontation, ett ok, en tillfällig vapenvila eller nåd.

Next article

7 skäl till varför relationer kan bli tråkiga för dig