Skip to content

10 saker som stänger av män

Written by

EllenEriksson

Innehåll

”Du får inte en andra chans att göra ett första intryck”, säger den legendariska Coco Chanel. Och naturligtvis hade hon rätt. Wday.ru har sammanställt en lista över saker som kvinnor älskar, men män hatar. Notera!

Komplex frisyr

Lämna den komplicerade frisyren för karnevalen eller i värsta fall en extravagant fotografering. I andra fall föredra naturlighet. 99% av männen uppmärksammar en tjej med långa, lösa lockar (de återstående 1% var representanter för subkulturen).

Massor av foundation och pulver

Vi förstår din önskan att ha hud som en modell på omslaget till en blank tidskrift. Du måste dock förstå att en korrekt tillämpad grund bör vara osynlig för andra. Annars blir du som en skådespelerska i en teaterföreställning. Varför behöver du det här? Och män vill se ditt ansikte, inte smink.

Glitter i ansiktet

Använd aldrig glitter i din smink i ditt dagliga liv. För det första, nu är det inte moderiktigt, och för det andra kan det se billigt eller vulgärt ut. Även för en utekväll, välj matt texturer. Och för att se bäst ut, följ exemplet med Hollywoodstjärnor på de röda mattorna..

Limade ögonfransar

Låt den mest kända Hollywood-makeupartisten Pat McGarth göra detta för modevisningar, men inte du i vardagen. Kom ihåg att en man aldrig kommer att förstå en sådan skönhetstrend. Du kommer att se ut som en slob för honom. Så att limmade ögonfransar inte hotar dig, välj en lämplig mascara och applicera den i högst två lager, måla över rötterna väl..

Kroppshår

Det här är en självklarhet. Inget ”glömde att anmäla sig till epilering”! Kroppshår är helt enkelt anständigt för en modern kvinna. Titta noga på detta. Dessutom finns det nu många sätt att ta bort hår hemma..

Torr hud

Ingen gillar att röra vid fläckig hud. Det ser också hemskt ut. Gör det till en regel att använda fuktgivare och geler regelbundet. Var särskilt uppmärksam på problemområden som armbågar, knän och klackar.

Dålig andedräkt

Gula tänder och dålig andedräkt kan stänga av någon man. Bestäm först och främst orsaken till denna manifestation: röker eller dricker du mycket kaffe och svart te? Eller kanske detta beror på hälsoproblem? Använd en blekpasta i alla fall och bär alltid en frisk andningsspray med dig.

Ljus kontur på läpparna

Läppfodral mycket mörkare än läppstift som brukades av modekvinnor på 90-talet. Under vår tid talar en sådan smink om dess ägares dåliga smak. Vissa människor använder fodret för att öka läpparnas form och leda det bakom konturerna – detta ska aldrig göras alls. Läppar som Angelina Jolie, du målar fortfarande inte dig själv. Älska dig själv för vem du är! Kom ihåg att alla komplex bara finns i ditt huvud..

Ljus doft av parfym

Alla bra saker bör vara med måtta. Till och med din favoritdoft. Överdriv inte det när du försöker få uppmärksamhet. För stark lukt får din drömman att röra sig en meter ifrån dig, eller kanske två. Parfymerar rekommenderar att du applicerar parfym enligt följande: med en eller två kranar på dispensern sprutar du eau de toiletten i luften framför dig och går sedan in i molnet. Det är allt.

Personlig vård offentligt

Det är fantastiskt att du tar hand om dig själv och inte lämnar hemmet utan smink, manikyr och hår. Men använd aldrig smink på människor. En tjej som färgar ögonfransarna eller läpparna på kollektivtrafiken eller på en bänk vid ingången kommer sannolikt inte att locka rätt man. Och i princip är detta inte särskilt anständigt.

Relaterade material

 • 13 skäl till din ensamhet som är obehagliga att höra
 • 8 falska förväntningar i äktenskap som kan förstöra ett förhållande
 • Hur man hittar en man på din nivå: expertråd
 • relationer
 • kärlek
 • Man
 • kvinna
 • psykologi

Kommentarer

 • om projektet
 • Kontakter
 • Reklam
 • Mediakit
 • Villkor
 • Villkor för att hålla tävlingar

”Onlinepublikation” Woman’sDay.ru (VumansDay.ru) ”Massmedieregistreringsbevis EL nr FS77-67790, utfärdat av Federal Service for Supervision of Communications, Information Technology and Mass Media (Roskomnadzor) 13 december 2016 16+.

Grundare: Limited Liability Company ”Hirst Shkulev Publishing”

Chefredaktör: Dudina Victoria Zhorzhevna

Upphovsrätt (c) Hirst Shkulev Publishing LLC, 2020.

All reproduktion av webbplatsmaterial utan förlagets tillstånd är förbjuden..

Kontaktinformation för myndigheter (inklusive för Roskomnadzor):

Previous article

Dating och dating efter skilsmässa: 9 huvudregler

Next article

Att springa till registret eller leta efter ett nytt? 10 tecken på självbedrägeri